суббота, 16 августа 2014 г.

рецепт куліча

Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне - 400 г
  • Масло вершкове - 60 г
  • Молоко - 1,25 скл.
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цукор-пісок - 1 скл.
  • Лимонний сік - 4 ст. л.
  • Ванілін або ванільний цукор
  • Сода - 1 ч. л.
  • Родзинки на курага
Масло розтерти, жовтки розтерти з цукром, з'єднати з маслом, добре розтерти все разом, додаючи поступово сік лимона. Додати борошно і молоко, ванілін, соду, родзинки (попередньо вимиті, залиті на кілька годин водою і присипані борошном). Білки збити, обережно замішати в тісто, викласти тісто у форму. Відразу ставити в добре нагріту духовку на середній вогонь. Випікати 40 -50 хвилин, перевіряючи готовність дерев'яною паличкою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий