Інгредієнти:
- Борошно пшеничне - 400 г
- Масло вершкове - 60 г
- Молоко - 1,25 скл.
- Яйце куряче - 2 шт
- Цукор-пісок - 1 скл.
- Лимонний сік - 4 ст. л.
- Ванілін або ванільний цукор
- Сода - 1 ч. л.
- Родзинки на курага
Масло розтерти, жовтки розтерти з цукром, з'єднати з маслом, добре розтерти все разом, додаючи поступово сік лимона. Додати борошно і молоко, ванілін, соду, родзинки (попередньо вимиті, залиті на кілька годин водою і присипані борошном). Білки збити, обережно замішати в тісто, викласти тісто у форму. Відразу ставити в добре нагріту духовку на середній вогонь. Випікати 40 -50 хвилин, перевіряючи готовність дерев'яною паличкою.
Комментариев нет:
Отправить комментарий