Інгредієнти:
Для приготування баранини:
2. Дрібно наріжте баранячий жир. На сковорідку налийте 2 ст. ложки соняшникової олії і висипте туди його. Жир повинен почати танути та перетворюватись у шкварки. Готуйте так близько 10 хвилин.
3. Наріжте соломкою очищену моркву та цибулю. Викладіть їх на дно форми, у якій будете запікати м'ясо. Посипте сіллю та чорним перцем, додайте 2 ст. ложки соняшникової олії та перемішайте. Це буде своєрідна подушка для баранини.
4. Покладіть на моркву та цибулю замариновану баранину. Полийте її 8 ст. ложками розтопленого баранячого жиру. Тепер баранину можна відправляти у добре розігріту духовку.
5. Випікайте у духовій шафі близько 2-2,5 годин при температурі 180°С.
! Форма для випікання має бути закрита. Можна використовувати пекарський рукав.
2.. Додайте до моркви та цибулі курячий бульйон, горошок та дрібно нарізану гілочку м'яти.
3. Посоліть, поперчіть бульйон та додайте 2 ст. ложки цукру.
4. Варіть горошок близько 20 хвилин.
5. Зніміть каструлю з вогню та, користуючись блендером, зробіть суп-пюре.
6. З половинки лимона вичавіть сік та додайте його до супу-пюре.
7. Щоб посилити м'ятний смак, можна дорізати м'яту, та, користуючись блендером, перемолоти її у супі.
Смачного!
Для приготування баранини:
- 500 г. баранини
- 200 г. баранячого жиру
- 1 велика цибулина
- 1 велика морква
- Соняшникова олія
- Спеції: часник (за смаком), чебрець, сіль, різні види меленого перцю, імбир.
- Свіжий або заморожений зелений горошок 500 г.
- Куриний бульйон 1 л.
- Свіжа м'ята
- 1 середня цибулина
- 1 середня морква
- Половинка 1 лимона
- Соняшникова олія
- Спеції: сіль, цукор, різні види меленого перцю.
- Баранина:
2. Дрібно наріжте баранячий жир. На сковорідку налийте 2 ст. ложки соняшникової олії і висипте туди його. Жир повинен почати танути та перетворюватись у шкварки. Готуйте так близько 10 хвилин.
3. Наріжте соломкою очищену моркву та цибулю. Викладіть їх на дно форми, у якій будете запікати м'ясо. Посипте сіллю та чорним перцем, додайте 2 ст. ложки соняшникової олії та перемішайте. Це буде своєрідна подушка для баранини.
4. Покладіть на моркву та цибулю замариновану баранину. Полийте її 8 ст. ложками розтопленого баранячого жиру. Тепер баранину можна відправляти у добре розігріту духовку.
5. Випікайте у духовій шафі близько 2-2,5 годин при температурі 180°С.
! Форма для випікання має бути закрита. Можна використовувати пекарський рукав.
- Суп-пюре:
2.. Додайте до моркви та цибулі курячий бульйон, горошок та дрібно нарізану гілочку м'яти.
3. Посоліть, поперчіть бульйон та додайте 2 ст. ложки цукру.
4. Варіть горошок близько 20 хвилин.
5. Зніміть каструлю з вогню та, користуючись блендером, зробіть суп-пюре.
6. З половинки лимона вичавіть сік та додайте його до супу-пюре.
7. Щоб посилити м'ятний смак, можна дорізати м'яту, та, користуючись блендером, перемолоти її у супі.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий