суббота, 16 августа 2014 г.

Варення з троянд

Не звичний рецепт шалено смачного варення.

Інгредієнти:

  • 100 грамів пелюсток троянд
  • 200 мл. води
  • 300 грамів цукру 
  • 20 мл. лимонного соку
Цукор висипаємо у воду і, помішуючи, доводимо до кипіння. Даємо прокипіти сиропу 5 хв., вливаємо лимонний сік (я також додавала цедру лимона), висипаємо троянди. Лишаємо кипіти на 10-12 хвилин. Коли трохи охолоне - заливаємо у баночки. Я варила у кількох каструльках, тому експериментувала і додавала суниці та полуниці. Від полуниць колір яскравіший. За смаком варення схоже на мед, тільки з ніжним запахом троянд 




Комментариев нет:

Отправить комментарий