Основною ціллю нашої поїздки в Італію - було максимальне відвідування закладів, куштування місцевих продуктів.
Італійська кухня - це зовсім не те, що подають у наших ресторанах. Готуючи і не змінюючи традиційні рецепти століттями, вони звичні для нас страви, доводять до бездоганності.
Ні, не всюди готують добре. Так, є погані заклади, але їх 10% зі 100. На тарілці навіть у дорогому ресторані страва, у більшості випадків, виглядає доволі просто, по-домашньому. В ній немає нічого несподіваного. Але смак настільки насичений та збалансований, що ти не можеш його ігнорувати. Ти починаєш отримувати величезну насолоду від їжі.
На цьому фото один з моїх улюблених десертів - панна кота. Виглядає, відверто кажи, так собі, нічого особливого. Але, друзі, смакуючи нею я заплющувала очі від задоволення і мені ледь не плакати хотілось (серйозно, такі собі сльози від щастя . Ідеальна шовкова структура. Присмак вершків та карамелі. Усе гармонійно. Це був кращий десерт за усю поїздку і, певно, один з кращих, які я їла у житті. А заклад вам скажу, Trattoria Anna Maria у Болоньї :)
Італійська кухня - це зовсім не те, що подають у наших ресторанах. Готуючи і не змінюючи традиційні рецепти століттями, вони звичні для нас страви, доводять до бездоганності.
Ні, не всюди готують добре. Так, є погані заклади, але їх 10% зі 100. На тарілці навіть у дорогому ресторані страва, у більшості випадків, виглядає доволі просто, по-домашньому. В ній немає нічого несподіваного. Але смак настільки насичений та збалансований, що ти не можеш його ігнорувати. Ти починаєш отримувати величезну насолоду від їжі.
На цьому фото один з моїх улюблених десертів - панна кота. Виглядає, відверто кажи, так собі, нічого особливого. Але, друзі, смакуючи нею я заплющувала очі від задоволення і мені ледь не плакати хотілось (серйозно, такі собі сльози від щастя . Ідеальна шовкова структура. Присмак вершків та карамелі. Усе гармонійно. Це був кращий десерт за усю поїздку і, певно, один з кращих, які я їла у житті. А заклад вам скажу, Trattoria Anna Maria у Болоньї :)
Комментариев нет:
Отправить комментарий